Home

Manastiri din chisinau

Mănăstirea Ciuflea - Mănăstirea Sfîntul Mare Mucenic

Cneaz Vladimir din Stăuceni Cu acest prilej, Sfânta Liturghie praznicală a [] Slujbă Arhierească de prăznuirea Sfântului Binecredincios Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt. 2021-07-15 15:25:54 | Vizualizări 302 . Joi, 15 iulie 2021, când se împlinesc 517 ani de la trecerea la cele veșnice a Sfântului Binecredincios Voievod. Mănăstirea Ciuflea, Chisinau, Moldova. 5,726 likes · 367 talking about this · 2,376 were here. Mănăstirea Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron din Chișinău este este una dintre cele mai tinere mănăstiri..

Situat la cca. 110 km nord de Chisinau, pe malul drept al raului Nistru, manastirea Sfanta Treime de la Saharna este pe buna dreptate considerata printre cele mai mari centre de pelerinaje religioase din Moldova Renumitele manastiri din Moldova reprezinta o destinatie turistica la care trebuie sa ajungi macar o data in viata. O calatorie in judetul Neamt iti va oferi posibilitatea sa vizitezi o parte din aceste manastiri, sa admiri arhitectura religioasa moldoveneasca si sa te bucuri de bogatia spirituala a oamenilor din aceasta zona Mănăstiri și schituri. 8,924 likes · 75 talking about this · 20 were here. Mănăstiri și schituri din Republica Moldov Manastirea Rudi (sau Rughi) este situata pe malul Nistrului la o distanta de 15 km de oraselul Otaci. Este o manastire de calugarite. În 1777, cu binecuvintarea episcopului Inochentie de la Husi (1752-1782), pe mosia fratilor Andronachi si Teodor Rudea si cu sprijinul financiar al negustorului Donciul din Movilau (Podolia) a fost construita o biserica de piatra cu hramul Sfanta Treime, in. Manastiri din Republica Moldova - locuri de meditatie asupra istoriei si destinului neamului nostru. Daca treci granita dintre Ucraina si Republica Moldova pe la Palanca si te indrepti apoi spre nord-vest, spre Chisinau, dupa cateva zeci de kilometri ajungi la Causeni. Intinsele culturi de vita de vie, livezile cu pomi fructiferi incarcati cu.

De asemenea, el a construit aici în anul 1794 o biserică din lemn cu ajutorul boierului Casian Suruceanu din localitate, care a donat mănăstirii o parte din pamânturile sale. În perioada din 1825-1832 în locul bisericii de lemn a fost construită o biserică din piatra cu hramul Sf. Gheorghe. Biserica acestei mănăstiri este unica din. Manastirea de calugari Capriana,este una din cele mai vechi manastiri din Basarabia. Manastirea este situata la o distanta de 35 km de Chisinau, la marginea localitatii Isnovat, pe malul riului cu acelas nume. Primele documente ce contin referiri manastirea Capriana, dateaza din timpul domniei in Moldova a lui Alexandru cel Bun (1400-1432) Manastirea de calugari a fost fondata în anul 1420 si este una din cele mai vechi manastiri din Basarabia. Este situata în zona centrala a Republicii Moldova, la 35 km de Chisinau, în satul Capriana, raionul Straseni, pe malul raului Isnovat

Mănăstirea Ciuflea - Home Faceboo

manastiri din moldova. Articole manastiri din moldova; Manastiri din Republica Moldova. Daca treci granita dintre Ucraina si Republica Moldova pe la Palanca si te indrepti apoi spre nord-vest, spre Chisinau, dupa cateva zeci de kilometri ajungi la Causeni Ziua 1 - 30.04 / Galati - Albita - Leuseni - Cricova - Chisinau. Manastirea Capriana - una dintre cele mai vechi manastiri din Moldova ctitorita de mai multi domnitori printre care si Stefan cel Mare. Cramele Cricova - oras subteran cu galerii ce insumeaza 70 km, care cuprind galerii de depozitare si procesare, Muzeul Vinului, Colectia Nationala si salile de degustar Ruta pe traseul Iasi - Raducaneni - Albita (frontiera) - Leuseni - Chisinau. Stop vizita la Manastirea Hancu (1678), monument asezat intr-o frumoasa poiana in Rezervatia Codri, loc frumos intretinut de maicile locului sau la Manastirea Capriana (1429), spatiu inmiresmat de legendele prezentei lui Stefan cel Mare Manastirea Raciula a fost infiintata in anul 1797, de catre doi frati, Andrei si Ioan Rosea, preoti din satul Pascani. In 1959 manastirea Raciuia este inchisa. In anul 1990 manastirea se redeschide Frumoasa: La 60 km de Chisinau se gaseste unul din cele mai distinse lacase monastice din Republica Moldova - Manastirea Frumoasa

Luminarea Recunostintei - Cetatea Soroca - Manastirea din Cosauti de la 300 lei ! Scopul excursiei: cunoașterea multiplelor aspecte ale trecutului istoric a Republicii Moldova și a etapelor de dezvoltare a Statului Moldovenesc, familiarizarea cu modul de viață a etniei romilor, luarea de cunoștință cu activitatea meșterilor populari, cioplitori în piatră din Cosăuți, cunoașterea. Chisinau, Republica Moldova - impresii de calatorie (II) Scris de Razvan Pascu 18.06.2010. Continuare dupa episodul I. Daca vrei sa ramai cu ceva amintiri pentru acasa poti sa intri la Magazinul Bucuria din centru unde vei gasi o gramada de dulciuri facute de cea mai celebra fabrica de dulciuri din Moldova. Aici poti cumpara dulciuri de toate. 7. Manastirea Kozheozersky, Rusia. Manastirea Kozheozersky este o manastire ortodoxa aflata langa lacul Kozhozero, in partea de nord-vest a Rusiei - una dintre cele mai izolate regiuni din lume. Manastirea Kozheozersky, fondata in anii 1500 este astfel una dintre constructiile cel mai greu de atins din lume, pentru ca nu exista drumuri care.

Mănăstirea Saharna este una dintre cele mai frumoase mănastiri din Basarabia. Datare Ante 1495, reîntemeiată la 1776 Localizare Judeţul Orhei: Saharna Descriere succintă Complexul monastic este situat într-unul din defileurile pitoreşti din apropierea satului Saharna, la 14 km de staţia de cale ferată Râbniţa, pe malul drept, abrupt al Nistrului · dimineata, mini-tur de oras Chisinau · Cu un ghid local se viziteaza vechi manastiri romanesti din zona Chisinau · Seara, plecare spre Tiraspol, cazare la Manastirea Noul Neamt, mananstire de calugari, intemeiata pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza. Z2 marti 11 nov. 2008, ODESSA CIRCUIT CHISINAU CRAMELE CRICOVA ORHEI. Participare la Ziua Natioanala a vinului din Moldova. 3 ZILE 01 - 03 Octombrie 2021. MEGA OFERTA !!! VII CU 8 PERSOANE A 9 A MERGE GRATIS !!! Imbarcari din: Bucuresti, Urziceni, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Tecuci, Barlad, Husi si localitatile de pe traseu. Ziua I : Plecare ora 06:00 din Bucuresti de. Ne petrecem noaptea intr-un hotel din Chisinau. ZIUA 3 CHISINAU - TIRASPOL - CRICOVA (cca. 175 km) Abia dupa redesteptarea nationala din 1989, manastirea si-a redeschis portile. Urmeaza Hancesti unde vizitam Conacul lui Manuc Bey, diplomat si negustor armean. Dupa terminarea razboiului ruso-turc din 1806-12, acesta isi lasa afacerile din.

Mănăstirea Saharna, Moldova Travel

9 Manastiri din Moldova care trebuie vizitate daca ajungi

Mănăstiri și schituri - Home Faceboo

Acum manastirea din stanca este locuita de un singur calugar. Dupa momentul de spiritualitate, ne-am intors la cele lumesti si cu gandul la lichiorile bahice am plecat spre Cramele Cricova. Orasul Cricova este suburbie a municipiului Chisinau, iar cramele subterane se intind pe o suprafata de 120 de km Edineț din dragoste față de oameni și față de ceea, ce facem. Ne doream — să împărtășim cu alții tot, ceea, ce e natural, ecologic, sănătos și gustos. Tot, ce a fost cu grijă și rugăciune adunat de către călugării mănăstirii pe câmpurile ascunse de orașele mari și ambuteiajele zilnice.Am pornit cu pași mici — doar.

Chisinau- Manastirea Capriana- Cele patru mănăstiri ale raionului Călăraşi- Orheiul Vechi- Vinaria Cricova- Vinuri Ialoveni- Baciurile din Milestii Mici- Vinaria Purcari- Chateau Vartely- Chisinau. ASEM 2013. Programul turistic este organizat pentru un grup de turisti de 20 persoane, tara de provenienta a turistilor fiind Elvetia Ziua 1 - 02.04 / Galati - Barlad - Albita - Leuseni - Cricova - Chisinau. Manastirea Capriana - una dintre cele mai vechi manastiri din Moldova ctitorita de mai multi domnitori printre care si Stefan cel Mare. Cramele Cricova - oras subteran cu galerii ce insumeaza 70 km, care cuprind galerii de depozitare si procesare, Muzeul Vinului, Colectia Nationala si salile de degustar Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps

PELERINAJ LA MANASTIREA POCEAEV, 26-28 august. 1 Zi: Vineri. Plecarea din Chisinau - Poceaev. (Ora 18). 2 Zi: Simbata. Lavra Adormirea Maicii Domnului. Lucrurile sacre: Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, Moastele Sfintilor Iov si Anfilofie, Pestera Sfintului Iov. Schitul Sfintului Serafim de Sarov Manastirea Trei Ierarhi din Iasi - Unesco Biserica manastirii a fost ridicata intre anii 1637 si 1639, de catre voievodul Vasile Lupu, fiind destinata initial a fi necropola domneasca. Avand elemente din goticul transilvan, constructia a reprezentat aspiratia lui Lupu catre bizantism si are hramul Trei Ierarhi - Vasile cel Mare, Grigorie.

pensiune.md - Mănăstirea Rud

Vand URGENT Seat Alhambra din decembrie 2002, in Chisinau! Intretinut bine, sapte locuri, dublu climatronic, cutie de viteze automata, consum in afara orasului 4,5 - 6 litri la 100 km, in oras 8 - 10 litri, motor diesel 1,9 T DI.Pret 6000 euro, negociabil Manastirea-schit Butuceni/Pestere. Despre complexul istorico-arheologic numit Orheiul Vechi se ştie ca despre cel mai important toponim din Basarabia. Este şi locul cele mai vechi aşezări monahale rupestre. În rezervaţia asta s-au păstrat vestigiile unei aşezări urbane medievale,. A pictat si ansambluri picturale mari - la Catedrala Ciuflea din Chisinau, Catedrala din Chilia Noua, paraclisul seminarului de la Ismail, un paraclis la Manastirea Chitcani, etc. A mai realizat ansambluri de catapeteasma, icoane separate, miniaturi, comenzi particulare, icoane praznicale la catedralele din Chisinau, etc ZIUA I. Plecarea din Chisinau la ora 05:00, plecarea din Iasi ora 08.00. Se va urma ruta Giurgiu - Ruse - Sofia - Kulata - Seres - Ouranoupolis, un parcurs total de 1200 km. Cazare

Moldova este una dintre destinațiile cele mai puțin explorate din Europa. În acest tur veți călători la două din cele mai frumoase mănăstiri din aceasta țară și veți avea posibilitatea să savurați frumusețea acestui loc memorabil. Mănăstirea Căpriana este una dintre cele mai vechi mănăstiri din Republica Moldova. Este situată în zona centrală a țării, la aproximativ. Din 1940 (cind manastirea a fost inchisa de sovietici) pina in anii 90 pe acest teritoriu a functionat mai intii o casa de copii, apoi - un sanatoriu pentru copiii. In 1992, dupa o minutioasa si costisitoare reparatie, manastirea si-a redeschis portile pentru calugari, ca mai peurma, din 1999, la Rudi sa revina calugaritele CIRCUIT CHISINAU CRAMELE CRICOVA ORHEI Super Oferta !!! Vii cu 8 persoane a 9 a merge gratis !!! 3 ZILE 14 - 16 MAI 2021 3 ZILE 01 - 03 OCTOMBRIE 2021 - ESTE FESTIVALUL VINULUI MOLDOVA Imbarcari din: Bucuresti, Urziceni, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Tecuci, Barlad, Husi si localitatile de pe traseu

Manastiri din Republica Moldova - CrestinOrtodox

Manastirea Capriana. Intr-o zona pitoreasca de Codru, la 40 km nord-vest de Chisinau, se gaseste una dintre cele mai vechi manastiri din Moldova — Capriana (intemeiata in 1429). Ea a fost timp indelungat resedinta mitropolitului Moldovei, a fost ctitorita de domnitori, printre ei si Stefan cel Mare, aici au trait cronicarul Eftimie si unul dintre primii poeti ai Moldovei — Chiprian Talk:Hirova. Nu numai enoriasii, ci si unii ziaristi confunda Manastirea Hirova cu satul Hirova. Prima se afla la Neculaieasca, intr-un loc pitoresc de linga Isacova, in apropierea Manastirii Curchi pe riul Vatici, satuc caruia in trecut i se zicea Ciurova. Satul Hirova insa e o asezare mare si frumoasa de codreni, situate pe riul Cula, intre. Manastirea Hirjeuca. Manastirea este situata la 70 km nord-vest de Chisinau, in satul Hirjeuca. Pentru prima data in aceasta zona de codru a aparut o comunitate monahala in anul 1740, ceva mai tarziu sunt construite biserici si chilii din lemn Ziua 2. IASI -BALTI -Cetatea SOROCA -Manastirea CHURCHI -ORHEIUL VECHI -CHISINAU (cca. 370 km) Mic dejun. Trecem frontiera in Republica Moldova spre Cetatea Soroca, cu o scurta oprire in Balti, al 3-lea oras ca marime din tara dupa Chisinau si Tiraspol La Suceava, vechea capitală a Moldovei, la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, reședința actualei Arhiepiscopii a Rădăuților și a Sucevei, de aproape 500 de ani se află moaștele sfântului mucenic Ioan Cel Nou, martirizat în sec. XIV la Cetatea Albă de către tătari. Ele au fost aduse în vechea capitală a Moldovei la începutul secolului al XV-lea de către.

Excursie la 9 Mănăstiri din Moldova - Panda Tu

Informatii despre conditiile speciale de calatorie, in contextul COVID19. Cu toate ca Republica Moldova este o tara de dimensiuni modeste, vecina cu Romania la Vest si Ucraina la Nord, sunt ascunse o multime de locuri de merita descoperite. Pana inainte de cel de-al doilea Razboi Mondial, Moldova facea parte din Romania, iar mai apoi a. Chisinau Autocar Drun republican 13,5 km 15min - 15min 15:00-15:15 deplasarea spre parcul de distractie Aventura din Chisinau 15:15-17:00 odihnirea in parcul de distractie Aventura 17:00-17:20 revenirea la locul de pornire Informatie pentru ghidaj Manastirea rupestra Butucen Moldova este regiunea din nord-estul Romaniei, cuprinzand teritoriul ramas din Principatul Moldovei dupa pierderea in 1776 a regiunii de nord-vest numita Bucovina si in 1812 a jumatatii de rasarit din Principat numita Basarabia (Republica Moldova). Regiunea Moldova este alcatuita din urmatoarele judete: Iasi, Vaslui, Galati, Botosani, Neamt, Bacau, Vrancea si Suceava. Regiunea istorica.

pensiune.md - Manastirea Caprian

  1. Pornirea trenului din mun.Chisinau la orele 18:00 si ajungerea la Manastirea Zloti la 21:30. Manastirea dispune de cladire pentru gazduirea pelerinilor in numar de 100 de persoane. Sunteti asteptati cu mult drag
  2. La Tipova, pe malul stancos al Nistrului (cca. 100 km nord de Chisinau) se gaseste cea mai mare manastire rupestra ortodoxa din Moldova, considerata si una dintre cele mai mari din Europa. Comunitatea monahala de aici a existat cu mult inaintea formarii statului feudal Moldova
  3. Manastirea Tiganesti se gaseste in zona de codru a Moldovei, cam la 35 de km NV de Chisinau, in apropierea satului Tiganesti, raionul Straseni, pe malul raului Ichel. Manastirea Tiganesti a fost intemeiata, pe la 1725, de boierul Lupu Dencu si de razesi din comuna Cobalca, care au construit o biserica de lemn, pentru a-i ascunde pe crestinii.
  4. Noutăţi. SlavaTie, Doamne, Cel ce dai viata Si-n iad, puternic, cobori. 29 Aprilie 2016, în biserica adormirea maicii domnului de pe teritoriul mănăstirii frumoasa, a fost cântată slujba prohodului domnului de către clerul slujitor împreună cu strana şi credincioşii. Dupa rînduielile liturgice stabilite foarte de timpuriu, ziua de vineri este una din puţinele zile.
  5. Liter A. Primele informaţii documentare sunt din 1844, când proprietar era Ivan Vasilievici Krâmskii. În 1851 el a obţinut o adeverinţă, că a construit o casă într-un etaj, după proiectul confirmat de Comitetul de construcţii Chişinău-Ismail în iunie 1843. În octombrie 1855 I. Krâmskii a dăruit această casă mănăstirii.

Iubitorii de istorie pot vizita pe Thassos: manastirea Agiou Panteleimonos, manastirea din Panagouda, manastirea Arhanghelul Mihail, muzeul arheologic, muzeul militar, templul Atenei, templul lui Pan, vechiul port din Limeanas, teatrul antic, Chisinau, MD-2001, R. Moldova. Tel : +(373 22) 84433 Mi-am pus această întrebare încercând să decid o ordine de prezentare a celor patru muzee care au rămas din Casa Muzeelor. Și mi-am dat seama că, în cazul meu (și a majorității cunoscuților), setările din fabrică impun a doua opțiune. Probabil, motivul fiind educația primită în primii ani de viață Harta Chisinaului: Adrese, strazi, rute de trasnport, diverse localur

Turnul si biserica lui Stefan cel Mare Manastirea Suceava Manastirea Putna Manastirea Neamt Manastirea Agapia Biserica Sfantul Ghe... Parcul Național Cheile Nerei Mitropolia din Chisinau. Persoane interesate. Despre mine. Vlahul Vizualizați profilul meu complet. Arhivă blog 2018 (2) aprilie (1 Nicolae Botgros si Lautarii din Chisinau. Genuri abordate: Muzica populara, Muzica de petrecere. Numar membri formatie: min. 7 / max. 32. Tarif toata petrecerea: €. Contact: 0722.911.119. Marele violinist si dirijor Nicolae Botgros, artistul supranumit si poetul viorii' sau vioara nepereche, a vazut pentru prima oara lumina. Harta Mânăstirea Suruceni, raionul Ialoveni . Hartă detaliată prin satelit Manastirea Suruceni pe harta Moldovei. Hărți detaliate ale Moldovei de la sateliții Google online cu toate localitățile și străzile de care aveți nevoie Manastirea rupestra Tipova este situata pe malul drept al Nistrului, in apropierea satului cu acelasi nume din raionul Rezina, judetul Chisinau. Schitul Adormirii Maicii Domnului de la Tipova - Biserica rupestra din Tipova - construit prin secolele XVI-XVII si restaurat in anul 1756, reprezinta un ansamblu complicat arhitectural O bucurie mare! Si tot de-acolo, o enciclopedie nepretuita, aparuta in august 2013, sub coordonarea academicianului Andrei Esanu: Manastiri si schituri din Republica Moldova (Academia de Stiinte a Moldovei, Institutul de Studii Enciclopedice, Chisinau, 2013). Stiind ca iconarul Irineu Protcenco a pictat ani buni in Basarabia si ca parte.

EXCURSIE 9 MĂNĂSTIRI DIN MOLDOVA Hâncu - Frumoasa

12 manastiri si mii de mireni din cuprinsul Republicii Moldova, fiind ingrijorati de procesul de codificare fortata a tuturor parohiilor si manastirilor, s-au adresat catre Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova cerind sa fie pastrate denumirile sfinte. SINODUL BISERICII ORTODOXE DIN MOLDOVA mun. Chisinau, str. Bucuresti 119GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA Dlui Prim-Ministru VLADIMIR FILAT Mun Manastirea Hirjeuca Manastirea este situata la 70 km nord-vest de Chisinau, in satul Hirjeuca. Pentru prima data in aceasta zona de codru a aparut o comunitate monahala in anul 1740, ceva mai tarziu sunt construite biserici si chilii din lemn Pelerinaj Kiev 2 - 5 martie 9 manastiri. PELERINAJE LA MANASTIRELE DIN KIEV. 1 Zi: Vineri. Plecarea din Chisinau - Kiev. (Ora 18). 2 Zi: Simbata. KIEV. Lucrurile sacre: Sfintele moaste din pesterile apropiate si indepartate. Manastirea Intrarea Maicii Domnului in Biserica Tur panoramic si pietonal in zona centrala a orasului Iasi PALATUL CULTURII, PIATA UNIRII, CASA DOSOFTEI, MANASTIREA TREI IERARHI, PALATUL ROZNOVANU, MANASTIREA GOLIA, STRADA LAPUSNEANU, BIBLIOTECA CENTRAL UNIVERSITARA, UNIVERSITATEA AL. I. CUZA, PARCUL COPOU, TEIUL LUI EMINESCU, BOJDEUCA LUI CREANGA, etc. Cina si cazare in Iasi Manastirea Condrita. Manastirea care este purtatoare a hramului Sfintul Ierarh Nicolae este situata la doar 25 km de la Chisinau.Aceasta a apartinut de manastirea Capriana pina in anul 1918 fiind de fapt intemeiata in 1783 de catre Ieromonarhul Iosif si de citiva calugari din obstea manastirii Capriana.Prima biserica, cu hramul Sfantul Ierarh Nicolae, a fost intemeiata in 1820, de iconomul.

⛪️ Manastirea Bistrita „Adormirea Maicii Domnului” Neamt

Mănăstirea Ciuflea - Wikipedi

Program. Pornirea din Chisinau la ora 09:00. Sosirea la Situl arheologic Orheiul Vechi - locul cu 1001 de mistere, aici vom vizita : Ruinele orașului oriental Seihr-al-Gedid al Hoardei de Aur (sec.XIII-XIV); Ruinele cetatii medievale Orhei, cu urmele palatului parcalabului din sec XV; Manastirea Rupestra Adormirea Maicii Domnului. Posted in CHISINAU, Moldova by saccsiv on mai 9, 2010. Citez din articolul Chisinau, cel mai mare miting dupa aprilie 2009: 15.000 de oameni au cerut reintroducerea religiei ca materie de studiu in scoli: Aproximativ 15.000 de oameni au manifestat sambata in Chisinau, solicitand reintroducerea religiei ca materie de studiu in scoli

Manastirea Ciuflea din Chisinau - Lady Butterfly Dream

CHISINAU CAPRIANA HANCU BUCURESTI (480 KM) Mic dejun. Eliberarea camerelor. Astazi vizitam manastirile Suruceni, Capriana si Hincu. La o distanta de 12 km de Chisinau, langa satul Suruceni, pe o colina impadurita, inconjurata de vii si livezi, in preajma rauletului Suruci, se gaseste manastirea de calugarite Suruceni cu hramul Sf. Gheorghe Muzeul National de Arte Plastice MD-2012, mun.Chisinau, str.31 August, 115 (+373-22) tel/fax: 245332, tel: 241730, 241312 www.mnam.md Muzeul National de Etnografie si Istorie Naturala MD-2009, mun REPORTERII REALITĂŢII: Un preot este tată pentru 400 de copi http://ecology.md/md/page/istoria-parcurilor-din-chisinau-parcul-puskin-denumirea-oficiala-gradina-publica-stefan-cel-mar

Cazare Moldova - 285 proprietăți. Contact direct, rezervări necomisionate. Filtrează unitățile de cazare. Nu afișa proprietațile indisponibile. Tarif: 60 lei 750 lei 60 lei 750 lei 60 lei — 750 lei 60 233 405 578 750. Număr de camere: 1 73 1 73 1 — 73 1 19 37 55 73. Mese incluse in prețul cazării Tot aici, la Manastirea Adormirii Maicii Domnului din Odessa, arhimandritul Serafim ne vorbeste despre istoria acestui sfant lacas de inchinaciune: Manastirea a implinit 182 de ani. A fost infiintata pe teritoriul ce a apartinut mosierului Alexandru Tiutul. Era un moldovean foarte bogat care avea mosii aici Manastirea Chistoleni January 13, 2013 - No Comment Incepem pelerinajul pe la manastirile din Republica Moldova cu Manastirea Chistoleni, o manastire construita in 1932 de IPS Mitropolit al Basarabiei, Guri 100 de oferte de excursii in Romania 2016, 2 zile/1 noapte, pretul pentru 5,6 pers,zilnic. EXCURSII IN ROMANIA 2016, 2 ZILE/1 NOAPTE, PRETUL PENTRU 5,6 PERS.ZILNIC. EXCURSIE LA BRASOV, PALATUL PELES, PELISOR, CASTELUL BRAN-1200 lei/pers. EXCURSIE LA PALATUL PELES, PELISOR, MANASTIREA SINAIA, BUSTENI, BABELE, SFINXUL, CASCADA URLATOAREA, VF Nu veti regreta ca ati ales sa vizitati aceste locuri pitoresti.Copiii pina la 6 ani merg gratis, pina la 10 ani achita doar 50% din pret. Plecarea este din Chisinau, la ora 8 - 8.30. Sosirea in Chisinau la ora 18.00 - 19.00

Catedrale si biserici din Chisinau, Moldova - Ghid

Chisinau City BreaksManastirea rupestra TipovaKarpaten Turism Incoming RomaniaManastirea CaprianaMapas Imprimidos de Moldavia con Posibilidad de Descargar

Manastirea Botiza - prezentare si imagini. Mănăstire de maici, mănăstirea Botiza (schitul Bals Botiza) cu hramul Schimbarea la Faţă este o sfanta ctitorie in comuna Botiza care gazduieste o icoana facatoare de minuni. Constructia manastirii a inceput in 1991, lucrarile fiind coordonate de mesterul din Botiza, Vasile Petrehus, la. Manastirea Harjauca este situata intr-o zona pitoreasca a Codrilor, in tinutul Calarasilor. La cam 60 de km. de Chisinau, si la aproximativ 25 km de oraselul Calarasi. Face parte din salba de manastiri din centrul Basarabia, care trebuie vazute impreuna: Raciula-Harbovat-Frumoasa Galerie Foto Chisinau. Oferte Chisinau 2021 - Informatii Cazare, Rezervari, Tarife, Poze si Comentarii. Lista unitatilor de cazare din Chisinau. Nota 6.4 din 10 pe baza a 4 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Chisinau Primaria Capitalei va oferi tabere elevilor olimpici din Chisinau, urmare a semnarii miercuri a unui program de colaborare intre Primaria Bucuresti si municipalitatea din capitala Republicii Moldova care vizeaza trei domenii - Cultura, Educatia si Sanatatea, a informat primarul general, Gabriela Firea, potrivit Agerpres This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website SIGHISOARA- BUCOVINA- IASI- CHISINAU- DELTA DUNARII. CASTELELE PELES - PELISOR - BRAN . Ziua I Plecare dimineata din Timisoara si Lugoj . Vizita la Hunedoara la Castelul Corvinestilor.Popas la pranz si vizita in cetatea medievala Alba Iulia .Dupa amiaza ajungem la Sighisoara .Vedem Turnurile, Piata Mare, Portile, zidurile vechii cetati, alaturi de legendele locale se impletesc intr-o.