Home

Platforme petroliere marea neagra

Război pe platformele petroliere din Marea Neagră. Consorţiul format din Petrom, Romgaz şi gigantul internaţional ExxonMobil, cea mai mare companie petrolieră mondială, a contestat rezultatul licitaţiei organizate de ANRM în acest an, prin care a fost atribuit dreptul de explorare şi producţie în perimetrele petrolifere maritime. Platformă petrolieră marină. Platformele petroliere marine sunt structuri metalice de mari dimensiuni pe care se pot afla diverse utilaje și instalații precum și muncitorii pentru efectuarea operațiunilor de foraj marin, extracția de petrol și gaze naturale și expedierea lor la țărm pentru procesare. La început, puțurile de foraj. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Platforme petroliere marine in Marea Neagra, vopsire rezervoare. Am fost selectati sa restauram rezervoare de apa dulce, demineralizata si sarata pe platforme petroliere marine de productie. Beneficiar proiect. Am executat lucrari pe toate platformele petroliere ale OMV-Petrom aflate in sectorul romanesc al Marii Negre În anii 70 au început primele explorări (petroliere - n.r.) în Marea Neagră. Prin anii 80 a început exploatarea în perimetrul Istria, la renumita platformă Gloria. Aici aş vrea să vă dau un breaking news: pe 1 mai se încheie complet exploatarea gazelor care se face prin platforma Gloria, aceasta urmând să fie dezactivată. Forajul Marin - Clipe in Istorie . In Romania , primele lucrari de explorare in Marea Neagra s-au efectuat in anul 1968, pentru ca in 1976, cu o platforma de foraj , GLORIA ,(construita in Romania )sa se foreze prima sonda de explorare la o adancime de 5006 m , intr-o zona cu adancimea apei de 86 m .Caracteristicile acestei platforme de foraj au fost urmatoarele Şapte platforme, interconectate, extrag gazele şi petrolul din Marea Neagră. Platforma centrală, cea mai mare, este la 100 de kilometri de ţărm. Producţia de petrol şi gaze din Marea Neagră a început în anul 1987 în perimetrul numit Lebăda. Petrolul şi gazele ajung pe ţărm, în terminalul Midia, prin două conducte submarin ceronav este pregatit sa primeasca personalul ce va deservi platformele petroliere din marea neagra Centrul Român pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a început organizarea cursurilor specifice pentru personalul de la bordul platformelor petroliere punând la dispozitie cele mai moderne.

Oferte noi pe post de Platforme petroliere angajari. Angajatori de top. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 37.000+ oferte recente din România și peste hotare ANRM şi Petrom au anunţat dezafectarea celei mai vechi platforme petroliere româneşti din Marea Neagră, Gloria. Platforma Gloria, prima platformă petrolieră maritimă a României, lansată la apă în 1975 și cu care Petrom extrage în prezent hidrocarburi din perimetrul offshore Istria din Marea Neagră, va fi dezactivată de la 1 mai și își va înceta operațiunile, a declarat. Gloria, prima platformă petrolieră românească din Marea Neagră, va fi dezafectată, după 40 de ani de funcţionare ANRM şi Petrom au anunţat dezafectarea celei mai vechi platforme petroliere româneşti din Marea Neagră, Gloria În anii '70 au început primele explorări (petroliere - n.r.) în Marea Neagră. Prin anii '80 a început exploatarea în perimetrul Istria, la renumita platformă Gloria. Aici aş vrea să vă dau un breaking news: pe 1 mai se încheie complet exploatarea gazelor care se face prin platforma Gloria, aceasta urmând să fie dezactivată. Alte articole despre: petrol Marea Neagra, Lukoil petrol Marea Neagra, platforme petroliere marea neagra. Platforma petroliera, de vanzare pentru 15 centi. O companie petroliera din Norvegia a scos la vanzare o intreaga paltforma petroliera din Marea Nordului. Pretul ei este cu adevarat incredibil, dar ascunde un neajuns major

Război pe platformele petroliere din Marea Neagr

Acum a pus ochii pe exploatările de gaze si petrol din Marea Neagra făcute de companiile OMV- Petrom si Exxon. Comanescu detine si el 6 platforme de foraj, cumparate tocmai de la Petrom in timpul guvernarii PDL. Tot atunci, Gabriel Comanescu a inchiriat mai multe terenuri si facilitati in port si la aeroport Grup Servicii Petroliere a instalat prima platfomă de foraj petrolier din Marea Neagră. Grup Servicii Petroliere anunţă instalarea cu succes, la peste 120 de km în largul Mării Negre, a primei platforme fixe de foraj din perimetrul Ana, potrivit unui comunicat remis, joi Platforme petroliere marine in Marea Neagra, vopsire rezervoare. Am fost selectati sa restauram rezervoarede apa dulce, demineralizata si sarata pe platforme petroliere marine de productie. Read More. Protectii la foc de hidrocarburi - Chartek 1709, Petromidia Cine sunt jucătorii care forează după gaze și petrol în Marea Neagră. 23 aprilie, 2019. Andrei Luca Popescu. Platforma de foraj Gloria, din Marea Neagră. Americani, români, australieni și italieni, dar și ruși sancționați de SUA pentru afacerile din Crimeea, sapă după gaz și petrol în Marea Neagră. Au fost numiți metaforic.

Compania românească Grup Servicii Petroliere a anunțat instalarea în parteneriat cu dezvoltatorul Black Sea Oil&Gas (BSOG), la peste 120 de km în largul Mării Negre, a primei platforme fixe de producție din Perimetrul Ana. Jacket-ul (baza platformei) pentru platforma fixă Ana a fost fabricat la Șantierul Naval al GSP din Agigea GSP a instalat prima platformă de foraj petrolier din perimetrul Ana, în Marea Neagră. Compania Grup Servicii Petroliere anunţă instalarea cu succes, la peste 120 de km în largul Mării Negre, a primei platforme fixe de foraj din perimetrul Ana, potrivit unui comunicat citat de Agerpres. Anunțul vine la 34 de ani de la momentul în care.

Platformă petrolieră marină - Wikipedi

 1. Începuturile activităţii petroliere în Marea Neagră cu platforme proprii, în Marea Mediterană, în Orientul Mijlociu, în Golful Persic şi chiar şi în Oceanul Indian! MAPN a început organizarea unităţii de helicoptere Tuzla, ce urma să deservească operaţiunile petroliere din Marea Neagra
 2. Platforme petroliere marine in Marea Neagra, vopsire rezervoare. Testimoniale Clienti. SC Romniserv SRL - Navodari, reprezentata prin Fronea Cornel in calitate de Supervizor doreste sa-si exprime satisfactia deplina in urma colaborarii cu SC ALPACCESS SRL la efectuarea lucrarilor vopsitorie la obiectivele din instalatiile Piroliza, Cracare.
 3. Platforme petroliere romania Platforme petroliere marea neagra - Ziare . Platforme petroliere marea neagra Ponta ii baga in priza, de Paste, pe angajatii platformelor OMV Petrom si ExxonMobil Premierul Victor Ponta a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va vizita, in timpul sarbatorilor pascale, una din platformele companiilor OMV Petrom si ExxonMobil New milestone in the MGD.

PLATFORME PETROLIERE IN MAREA NEAGRA' Publicat de tibby la 04:07. Etichete: FOTO: OCTAVIAN TIBAR. 10 comentarii: starsgates 1 iulie 2009, 05:59. Grea viaţă, să trăieşti o bună parte din zile pe o platformă de oţel. Răspundeți Ștergere. Răspunsuri. Răspundeți În Marea Neagra vor fi instalate mai multe platforme petroliere in anii următori Agenţia pentru Resurse Minerale a primit oferte de la 31 de companii pentru concesionarea a 30 de noi câmpuri petrolifere Platforme petroliere marea neagra Ponta ii baga in priza, de Paste, pe angajatii platformelor OMV Petrom si ExxonMobil Premierul Victor Ponta a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va vizita, in timpul sarbatorilor pascale, una din platformele companiilor OMV Petrom si ExxonMobil platforme petroliere - preturi si oferte Anunta-ma. Compania Grup Servicii Petroliere anunţă instalarea cu succes, la peste 120 de km în largul Mării Negre, a primei platforme fixe de foraj din perimetrul Ana, potrivit unui comunicat citat de Agerpres. Anunțul vine la 34 de ani de la momentul în care devenea operaţională prima instalaţie de foraj petrolier din Marea Neagră In 1976, prima platforma de foraj marin romaneasca incepe forajul in Marea Neagra, la o adancime de 90 de metri. Ulterior se mai construiesc platformele Atlas, Jupiter, Prometeu, Saturn, Fortuna si Orizont, ultimele doua implicate in recentul scandal considerat comercial la unison de autoritatile romane si iraniene, macar pana cand se va.

Oferte noi pe post de Petrol foraj. Angajatori de top. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 40.000+ oferte recente din România și peste hotare Motivul: România nu mai are tehnologia necesară pentru foraje marine, deşi în anii 70 statul român a fost cel care a construit primele platforme petroliere din Marea Neagră. Dan Ștefănescu, director de Explorare şi Producţie Romgaz, întrebat de reporterul Digi24

Grup Servicii Petroliere este constructorul principal al primului proiect de dezvoltare pentru extracţia de hidrocarburi noi din zona românească a Mării Negre. Toate etapele, de la design şi proiectare, fabricaţie, transport şi până la instalarea efectivă a platformei sunt efectuate, în sistem integrat, de către GSP Explozia platformei petroliere Deepwater Horizon si ulterioara deversare de petrol in Golful Mexicului este de-acum unanim considerata drept cel mai grav dezastru ambiental provocat de om din istorie. Mareea Neagra ameninta sa inghita intregul Golf, intreaga coasta meridionala si sud-orientala a Statelor Unite si a Mississippi, si este pe punctul de a se propaga in toate oceanele lumii Hidrocarburile din Marea Neagră - între provocări și riscuri - platforme de producție amplasate pe costurile activităților petroliere și, implicit,. Guvernul vrea sa scoata taxa pe stalp pentru sondele petroliere din Marea Neagra. Ministrul Finantelor, Ioana-Maria Petrescu, a declarat ca vor fi exceptate de la impozitare constructiile situate pe platformele off-shore de exploatare din Marea Neagra Grup Servicii Petroliere a instalat prima platfomă de foraj petrolier din Marea Neagră 1 aprilie 2021 3 min read admn Grup Servicii Petroliere anunţă instalarea cu succes, la peste 120 de km în largul Mării Negre, a primei platforme fixe de foraj din perimetrul Ana, potrivit unui comunicat remis, jo

Plc (Anglia) —explorare si productie offshore pentru Marea Neagra. Investitii totale platforme de foraj, Marea Neagra; 2011 — 2013: Petroceltic International (Melrose Resources) - Romania > Operatiuni petroliere privind supervizarea lucrarilor cu grad ridicat de risc in domeniu Companiile de petrol și gaze deținătoare a trei concesiuni offshore de hidrocarburi din Marea Neagră au solicitat Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM) prelungirea cu un an și Criză de platforme de foraj în Marea Neagră: lucrări întârziate pe trei concesiuni offshore, din cauza lipsei utilajelor | Energy Repor Conform Profit.Ro înainte de 1989, Popa fusese director de producție în cadrul fostului minister comunist al petrolului, iar înainte de asta, în perioada 1985-1990 lucrase în offshore chiar la platformele petroliere marine din Marea Neagră ale fostei Petromar, ca șef al platformei autoridicătoare GLORIA miercuri, 7 aprilie 2021 miercuri, 7 aprilie 2021 Marius Florian Niciun comentariu AUR Constanta, dumitru viorel focsa, Gabriel Comanescu, Grup Servicii Petroliere, gsp platforme, hems, MApN, medevac, ministerul Apararii, ministerul Energiei, Nicolae Ciuca, OMV Petrom, Petrom, platforme GSP, platforme Marea Neagra, Virgil Popesc Pentru că are de încasat facturi restante în valoare de 3 milioane de Euro, compania portugheză de transport și intervenții aeriene Heliportugal și-a retras elicopterelede care deservesc platformele petroliere din Marea Neagră operate de firma GSP a mogulului Gabriel Valentin Comănescu

Petroliere ,navigând pe Marea Neagră -Made in România

Grupul petrolier austriac OMV, acţionarul majoritar al Petrom, va angaja 1.600 de oameni până în 2016, specialişti în industria petrolieră şi absolvenţi ai învăţământului superior. Campania masivă de recrutare vine mai ales în contextul lucrărilor din Norvegia şi Marea Neagră, acolo unde OMV dezvoltă în prezent ceea ce ar putea reprezenta cea mai mare descoperire de gaze. Ar trebui să terminăm planul spațial maritim pentru exploatările de offshore din Marea Neagră care ar putea să identifice zonele în care sunt permise dezvoltările. Sunt chestiuni legate de mediu, de amplasările actualelor platforme petroliere, traseele navelor maritime Mandatul acestuia este de 5 ani. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Răzvan Giuca se numeşte în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, pentru o perioadă de 5 ani, se arată într-o decizie a premierului Ludovic Orban publicată în. Guvernul a avizat doua acorduri petroliere de concesiune pentru explorare, dezvoltare si exploatare in perimetre romanesti de cate 1.000 km patrati din Marea Neagra, incheiate intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM) si asocierea de firme Lukoil Overseas-Vanco International, potrivit Mediafax

La sfarsitul anului 2005, GSP a preluat de la Petrom sase platforme de foraj marin, pentru circa 100 de milioane de dolari. Obiectivul GSP este extinderea in zona de nord a Rusiei, precum si consolidarea activitatii in Marea Neagra si Marea Mediterana. Obictivul nostru este extinderea in nordul Rusiei, acolo nu e nimeni Pagini din categoria Platforme petroliere Următoarele 2 pagini aparțin acestei categorii, dintr-un total de 2. Categorii: Utilizate • Dorite • Necategorizate • Nefolosite • Aleatorii • Toate categoriil

Nereguli în atribuirea contractelor petroliere offshore la Marea Neagră De asemenea, nu au fost respectate prevederile legale privind activitatea de consiliere a autorităţilor şi organismelor cu atribuţii în derularea operaţiunilor petroliere offshore, precum şi de cooperare cu autorităţile competente ale diferitelor state membre Pdf Hidrocarburile Din Marea Neagră Intre Provocări și Riscuri. Platforma Continentală A Mării Negre Caţavencii. Noi Foraje Pentru Petrol Si Gaze In Largul Marii Negre Incet Incet Scapam De Spectrul Rus Uct Media. Petrom Rompetrol Romgaz Licitatie Platforme Petroliere Marea Neagra Inventatori Ro Marea Neagră are, din punct de vedere al energiei eoliene, un potențial de peste 430-450 GW, din care 70 GW disponibili în zona litoralului românesc, a declarat Robert Chircă, operațional manager la Grup Servicii Petroliere (GSP), în cadrul videoconferinței Mai multe companii, printre care OMV Petrom, Exxon (SUA), Lukoil (Rusia), Sterling Resources (Canada), au concesionate perimetre petroliere in Marea Neagra. Pana in prezent, OMV Petrom si Exxon, care exploreaza in comun mai multe perimetre, au anuntat ca au descoperit rezerve de gaze in Marea Neagra cuprinse intre 42 si 84 miliarde metri cubi.

Dupa ce, duminica, un distrugator rus a tras focuri de avertisment catre un pescador turcesc in Marea Egee, Kremlinul a denuntat , ieri, o noua provocare turceasca in nici 24 de ore: o nava sub pavilion turc a incercat sa intre in fata unui convoi rus care transporta doua platforme petroliere Ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, a revenit miercuri cu declaratii legate de eliminarea taxei pe constructii speciale pentru sondele aflate in Marea Neagra. Petrescu a explicat ca eliminarea taxei este prevazuta intr-un amendament depus in Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor, la legea privind impozitarea constructiilor speciale

Locuri De Munca Pe Platforme Petroliere Norvegia

Vopsire Rezervoare - Platforme petroliere Marea Neagra

 1. GSP a instalat prima platformă de foraj petrolier din perimetrul Ana, în Marea Neagră - [Articole][Economie] G4MEDIA Compania Grup Servicii Petroliere anunţă instalarea cu succes, la peste 120 de km în largul Mării Negre, a primei platforme fixe de foraj din perimetru
 2. * Constantin: La momentul actual, nu există firme româneşti care să deţină utilaje necesare pentru foararea la peste 150 de metri adâncimeCompaniile petroliere care operează în Marea Neagră trebuie să lucreze cu firme româneşti, care, chiar dacă nu deţin în acest moment instalaţii de foraj la mare adâncime, poate le vor achiziţiona pe viitor, a declarat, ieri, în cadrul.
 3. Grup Servicii Petroliere anunţă instalarea cu succes, la peste 120 de km în largul Mării Negre, a primei platforme fixe de foraj din perimetrul Ana, potrivit unui comunicat remis, joi Momentul este semnificativ pentru istoria exploatărilor de hidrocarburi din platforma continentală a Mării Negre, dat fiind că marchează peste trei decenii de când, în mai..
CERONAV ESTE PREGATIT SA PRIMEASCA PERSONALUL CE VA

ACROPO: Gloria, prima platformă petrolieră românească din

 1. Un nou job la stat: 30.000/lună să caști ochii la Marea Neagră. Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO) a fost înfiinţată în 2017 şi de atunci funcţionează în gol, dar asta nu-i împiedică pe şefii săi, numiţi politic, să împartă un buget impresionant
 2. Responsabil cu mentenanta utilajelor si instalatiilor electrice, electronice, AMC, mecanice si de foraj/extractie, existente pe platforme petroliere maritime de foraj/extractie din Marea Neagra: - generatoare sincrone de curent alternativ
 3. Grup Servicii Petroliere a instalat prima platformă petrolieră în perimetrul Ana din Marea Neagră 1 aprilie 2021 stiriazi.net stiri , stiriazi.net Compania românească Grup Servicii Petroliere a anunțat instalarea în parteneriat cu dezvoltatorul Black Sea Oil&Gas (BSOG), la peste 120 de km în largul Mării Negre, a primei platforme fixe.
 4. Constantin Gheorghe, care timp de aproape 11 ani a lucrat la Grup Servicii Petroliere, firma de foraj marin a omului de afaceri Gabriel Comănescu (foto), a fost înlăturat ieri de la șefia Autorității de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră
 5. ute Sublinier

acum 7 ani. La redevedente de maxim 4 % colonia Romanistan nu va castiga mai nimic .Pana si in Africa redevedentele sunt de minim 40%-51% iar in Norvegia ajung la peste 80% Mai bine nu descopereau nimic in Marea Neagra si ramaneam cu turismul la Marea Neagra .Acum cu zeci de platforme care vor impanzii Marea Neagra la cativa km de tarm [marea teritoriala si zona contigua] si scurgeri inerente.

Platforme petroliere : ITI ELECTRA

Compania româneasca Grup Servicii Petroliere a anuntat instalarea în parteneriat cu dezvoltatorul Black Sea Oil&Gas (BSOG) Vopsire Rezervoare - Platforme petroliere Marea Neagra aerisire carburanti, s eparator produse petroliere , m agazin (c onstruc ție anexă cu spațiu de vânzare ), copertină și totem. De asemenea, se vor realiza platforme (pentru circulație, pentru descărcare SKID și descărcare cistrene), precum și rețele interioare și echipamente le. HARTA zonelor concesionate din Marea Neagră pentru explorări petroliere. Ce PERIMETRE mai sunt disponibile Economie exxonmobil lukoil Marea Neagra omv petrom. Distribuiți știrea: Facebook Twitter WhatsApp. Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook Compania Grup Servicii Petroliere anunţă instalarea cu succes, la peste 120 de km în largul Mării Negre, a primei platforme fixe de foraj din perimetrul Ana, potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRE

Viata De Petrolist Pe Platformele Marine De Foraj

Platformă petrolieră marină. Platformele petroliere marine sunt structuri metalice de mari dimensiuni pe care se pot afla diverse utilaje și instalații precum și muncitorii pentru efectuarea operațiunilor de foraj marin, extracția de petrol și gaze naturale și expedierea lor la țărm pentru procesare. La început, puțurile de foraj. Motivul: România nu mai are tehnologia necesară pentru foraje marine, deşi în anii 70 statul român a fost cel care a construit primele platforme petroliere din Marea Neagră. Dan Ştefănescu, director de Explorare şi Producţie Romgaz, întrebat de reporterul Digi24 In Romania , primele lucrari de explorare in Marea Neagra s-au efectuat in anul 1968, pentru ca in 1976, cu o platforma de foraj , GLORIA ,(construita in Romania )sa se foreze prima sonda de explorare la o adancime de 5006 m , intr-o zona cu adancimea apei de 86 m .Caracteristicile acestei platforme de foraj au fost urmatoarele Pentru ape cu. Au platforme, au mijloace de transport, ne aşteptăm ca aceste companii să-şi manifeste interesul cât mai repede, a precizat Havrileţ. Marea Neagră are, din punct de vedere al energiei eoliene, un potențial de peste 430-450 GW, din care 70 GW disponibili în zona litoralului românesc, a declarat Robert Chircă, operațional manager. La 9 kilometri de țărm în Marea Neagră, cam în dreptul localității Năvodari, se află o structură unică în România: terminalul petrolier offshore al rafinărie..

In prezent, GSP detine 3 baze operationale in Porturile Constanta, Agigea si Midia si opereaza 8 platforme de foraj marin, 13 vapoare multifunctionale, 3 vapoare destinate constructilor marine si 2 macarale marine. GSP desfasoara operatiuni in Marea Neagra, Marea Nordului, Marea Mediterana, Golful Mexic, Golful Persic, Marea Pechora GSP opereaza o flota diversificata, care include sapte platforme mobile de foraj marin, zece nave multifunctionale, trei nave de constructii marine si doua macarale plutitoare de mare tonaj. Platformele marine ale GSP foreaza in marea Neagra, in Marea Mediterana, In Golful Persic si GolfulMexic, precum si in zonele arctice Rezultatul brut a scăzut aproape la jumătate. Un adevăr incomod pentru gazul din Marea Neagră. Giganții petrolieri globali au pus stop explorării, rezerve de 125 de miliarde de barili vor rămâne definitiv îngropate. Un adevăr incomod pentru gazul din Marea Neagră. Giganții petrolieri globali au pus stop explorării, rezerve de 125. O platformă de petrol care fora în Marea Nordului, oprită de Greenpeace. Activiştii Greenpeace au anunţat duminică că au oprit progresul unei platforme petroliere destinate programului de exploatare a unei companii energetice din Marea Nordului, în largul coastelor Scoţiei, relataeză R, citat de Mediafax Gigantul de oțel din Marea Neagră, pus la pământ. Platforma petrolieră care extrage gaze de peste 40 de ani, ajunge la fier vechi Subiectul rezervelor din Marea Neagră, discutat de Viktor Orban la Washington. De ce vor vecinii gazele României Ungaria critică ExxonMobil, pentru că întârzie proiectul Neptun din Marea Neagră

Poze Marea Neagră

REPORTAJ. Viaţa la 100 de kilometri în largul Mării Negre ..

Legea privind derularea operaţiunilor petroliere pe mare (offshore), aflată acum pe ultima sută de metri în Parlament, conține două articole controversate, care ar putea duce la declanșarea unor proceduri de infringement din partea Comisiei Europene, fapt subliniat în două adrese trimise de Ministerul Energiei către comisia de industrii din Camera Deputaților, notează HotNews Grup Servicii Petroliere este lider regional în sectorul de servicii integrate offshore pentru industria de petrol și gaze. Compania operează o flotă extinsă și diversificată de platforme mobile de foraj offshore, nave multifuncționale de asistenţă şi aprovizionare offshore, nave pentru construcții marine, instalare conducte submarine PETROLUL din Marea Neagră: lista GIGANŢILOR care au obţinut acorduri de explorare şi exploatare. România a fost prima ţară din lume unde s-a produs petrol, în anul 1857, şi tot în România a fost înregistrată prima producţie de gaze naturale la nivel global. În 1976 se înregistra un vârf al producţiei de petrol de 14,6 milioane de tone şi zece ani mai târziu producţia de. inapoi la articol: Ioana Petrescu spune ca eliminarea taxei pe stalp pentru platformele petroliere din Marea Neagra este prevazuta intr-un amendament depus la Camera Deputatilor 5 comentarii Fa Ioano,ai uitat stalpii din Cornu,tzara lui B

Canalul Dunare-Marea Neagra | Galerii foto si lucruri de aflat

Ceronav Este Pregatit Sa Primeasca Personalul Ce Va

Urgent! Locuri de muncă: Platforme petroliere angajari

Gloria, prima platformă petrolieră românească din Marea

O decizie a ANAF ar putea arunca în aer exploatările din Marea Neagră. Cel puţin aşa susţine Gabriel Biriş, citat de Ziarul Financiar. Mai exact, Fiscul vrea să taxeze platformele petroliere, care până acum scăpau de plata TVA invocând un statut similar cu cel al vapoarelor Sursă foto: Grup Servicii Petroliere. Explorarea perimetrelor offshore cu zăcăminte de țiței și gaze Muridava și Cobălcescu Est din Marea Neagră, aflate în zona disputată de România și Ucraina și adjudecată de statul român prin decizia Curții Internaționale de Justiție de la Haga din 2009, se va prelungi cu doi ani, inclusiv.

Gigantul de oțel din Marea Neagră, pus la pământ

Cine e NAȘUL exploatării gazelor de la Marea Neagră. Finul, la cele mai mari butoane. Citiți în cele ce urmează un nou episod din saga intereselor politice și de afaceri din spatele proiectului pentru noua Lege offshore, aflat acum în Parlament și care a generat dispute intense Brent se referă la petrolul Brent din Marea Nordului și este al doilea reper popular pentru tranzacționarea petrolului. Ca și WTI, petrolul Brent servește, de asemenea, ca reper pentru prețurile petrolului. Petrolul brut Brent este extras în cea mai mare parte din platforme petroliere Marea Nordului și rafinat în Europa de Nord-Vest Portofoliu. Executam toate tipurile de lucrari de constructii montaj atat pe uscat cat si pe mare, dispunand pentru aceasta de baze de productie, ateliere, utilaje, etc. Din portofoliul de lucrari executate de PETROCONST S.A. Constanta metionam: Extinderea capacitatilor de tranzit gaze pe teritoriul Romaniei pentru cresterea livrarilor de gaze.

Platforma petroliera - Ziare

RAZBOI in Marea Neagra